Ouder & kind traject

tijdens en na een scheiding

“Ik wil gewoon het beste voor mijn kind(eren)”

Waarschijnlijk heeft iedere ouder dit wel eens gezegd. Tijdens en na een scheiding, horen we dit heel vaak. Als ouder kun je verteerd worden door schuldgevoel, het gevoel hebben alles te moeten compenseren voor jouw kind(eren) en er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat zij vooral zo min mogelijk last hebben van jullie scheiding. Een nobel streven, maar wel een streven waar soms desastreuze gevolgen aan vast zitten op de lange termijn.

Want: Als jij constant bezig bent met het zorgen voor jouw kind(eren), wie zorgt er dan voor jou?

Het is natuurlijk fantastisch dat jij jouw kind(eren) zo goed mogelijk wil begeleiden, maar een scheiding maakt een hoop los bij iedereen die betrokken is. Oók bij de ouders. Herken jij je in één van de onderstaande punten?

Je hebt moeite met het zoeken van een nieuw ritme, een nieuwe balans

Je staat achter jullie scheiding, maar hebt ook moeite met het opnieuw bepalen van jouw eigen identiteit

Je hebt moeite met uitzoeken waar jij nu écht blij van wordt

Je twijfelt vaak aan de keuzes die je maakt en hebt moeite met het vinden van de balans tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor jouw kind(eren)

Dan kunnen wij je helpen! In ons ouder & kind traject, helpen we met met de begeleiding van jouw kind(eren), maar begeleiden we jou ook. Zo kunnen jullie sámen op weg naar een hele nieuwe toekomst!

Ellen & Jeroen Beekman

Wij zijn Ellen & Jeroen Beekman. Vier jaar getrouwd en de ouders van vier kinderen in een samengesteld gezin. Beide gespecialiseerd in coaching op het gebied van scheiding. Ellen neemt daarin de coaching voor kinderen voor haar rekening, Jeroen focust zich op de begeleiding van de volwassenen. We hebben beide onze eigen praktijk, maar voor het ouder & kind traject, bundelen we onze krachten om gezinnen tijdens en ná de scheiding, zo goed en volledig mogelijk bij te kunnen staan. Samen werken we met jullie aan het inrichten van jullie nieuwe leven, waarin we niemand vergeten. Want pas als het goed gaat met ouder én kind, kunnen jullie weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Daar dragen wij graag aan bij.

Tijdens onze coachingsessies maken we overal ruimte voor en is alles bespreekbaar. Laten we er geen doekjes om winden: een scheiding en alle bijkomende gevolgen daarvan zijn alles behalve leuk. Maar, het ouder & kind coachingstraject is volledig gericht op jullie toekomst. We kijken naar het doorvoeren van structurele veranderingen, oplossingen en focussen ons op het creëren van een nieuwe, positieve en stevige basis voor ouder & kind.

Hoe werkt het?

1.

Neem contact op voor een – vrijblijvende – kennismaking met ons beiden, via onderstaande knop.

2.

Tijdens het gesprek brengen we in kaart waar jullie tegenaan lopen, wat wij daarin kunnen betekenen en kijken we of er een match is, om samen aan de slag te gaan.

3.

Het ouder & kind traject maken we altijd op maat. We kijken naar de problematiek én adviseren in de oplossing.

4.

Als we de route bepaald hebben, gaan we met zijn allen aan de slag. Wil je vast meer weten over de kindercoaching van Ellen? Je leest er hier alles over. Meer benieuwd naar de coaching voor volwassenen door Jeroen? Bekijk dan zijn website.