Over Ellen Beekman

Opeens weet je het! Ken je dat gevoel? Dat je ineens beseft: “Dit is het!”, dit is wat ik wil worden als ik later groot ben! KINDERCOACH.

Al tijden liep ik te prakkiseren en opeens wist ik het. Het was zo ontzettend bijzonder om te ervaren dat wanneer ik voel dat iets klopt, ik daar direct voor durf te kiezen. Keuzes maken – iets wat al mijn hele leven een thema is – maar nu was alles ineens duidelijk!

Op een regenachtige zondagmiddag zit ik TV te kijken. Een programma over kinderen van gescheiden ouders die geholpen worden door een kindercoach. Dit is waar mijn hart sneller van ging kloppen en na het volgen van mijn opleiding ben ik alleen maar enthousiaster geworden. Ik heb cursussen gevolgd en heb alles gelezen wat er over scheiding en kinderen te vinden is.

Als dochter van gescheiden ouders weet ik als geen ander wat een scheidingssituatie met een kind doet. Het gevoel hebben dat alles door jou komt. Opeens de ene week bij je moeder en de andere week bij je vader moeten wonen. Door je vader het gevoel krijgen dat je moeder niet leuk is en door je moeder het idee krijgen dat je vader verschrikkelijk is. Het thuis wat je altijd gewend was moeten missen.

Wat is het gaaf om juist deze kinderen vanuit mijn eigen ervaring te mogen helpen. Jullie een steuntje in de rug bieden in zo’n lastige periode en zorgen dat je weer als je blije zelf door het leven kunt gaan.

Het gezicht achter Piekfijn Kindercoaching

Mijn naam is Ellen Beekman, gespecialiseerd in kindercoaching voor kinderen van gescheiden ouders. Samen met man Jeroen en dochter Jip, woonachtig in Monnickendam en altijd in voor een strandwandeling of kampeertrip.

Na een aantal omzwervingen in mijn carrière vond ik uiteindelijk datgene wat écht bij mij paste: kindercoaching. Samen met mijn man Jeroen deel ik niet alleen de passie voor strandwandelingen of kamperen: we delen ook de passie voor het coachen. Ik begeleid de kinderen, hij de volwassenen: beide gericht op scheidingen. We hebben allebei een eigen praktijk, maar bundelen ook onze krachten in ons op maat gemaakte ouder & kind traject. Zowel privé als zakelijk vormen we daardoor een sterk team.

De kernwoorden voor het omschrijven van mijn coaching zijn: plezier, spel, buiten, openminded, veilig en speels. Ik speel in op wat er komt, zodat jullie kind in een veilige en speelse sfeer zijn of haar verhaal kan doen.

Klinkt dit als de goede match voor jullie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.